Menü
0 Termék: 0 Ft

Akkumulátor vásárlás és csere

Az akkumulátor vásárlása során sokféle szempontot figyelembe kell venni, ami egy átlag felhasználó számára nem biztos hogy egyértelmű.

Az érdeklődők boltunkban szakszerű tanácsadást kaphatnak, valamint kollégáink válaszolnak felmerülő kérdéseikre, legyen szó akár a polaritásról, akár a jármű paramétereinek megfelelő akkumulátor Ah kapacitásról vagy a Start-Stop rendszerű működésről.

Probléma / igény esetén a garanciális vizsgálat menete:

Probléma esetén először is állapotfelmérést végzünk, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy valóban az akkumulátorral van baj. Az akku lemerülését az autó töltési rendszerében lévő hiba, egyéb fogyasztó vagy használati körülmények is okozhatják. 

A nem véglegesen károsodott akkumulátort töltéssel esetlegesen használhatóvá lehet tenni, így cseréje elkerülhető, élettartama meghosszabbítható. Amennyiben mégis elkerülhetetlen az akkumulátor cseréje, úgy fontos, hogy megbízható akkumulátorok közül válasszunk.

Boltunk csak minőségi és megbízható akkumulátorokat értékesít, hiszen vásárlóink biztonsága, elégedettsége és hűsége számunkra elsődleges szempont. Készleten lévő termékeink beszerzési folyamatainknak köszönhetően folyamatosan frissülnek, így mindig naprakész árukészlet áll rendelkezésre. Nagy raktárkészlettel rendelkezünk hagyományos indító, start-stopos, illetve meghajtó akkumulátorokból.

A gyártókkal, beszállítóinkkal több évtizede személyes kapcsolatban állunk, rendszeresen veszünk részt az általuk szervezett továbbképzéseken, így magas szintű szakismerettel és az új technológiákkal naprakészen állunk vevőink rendelkezésére.

 

Szakszerű akkumulátor beszerelés

Telephelyünkön történő vásárlás esetén vállaljuk az akkumulátor ki- és beszerelését. Emellett 10.000 Ft/ óra (időarányosan számítva) viteldíj mellett Székesfehérvár és a város vonzáskörzetében az új akkumulátort a helyszínre szállítjuk, vállaljuk a beszerelést, valamint a hulladék akkumulátor szakszerű elhelyezését is. 

Az akkumulátor beszerelése egyes autó típusok esetén körülményesebb, egyéb szerkezeti elemek megbontását, valamint feszültség alatt történő szerelést igényelhet. Ez az elektromos rendszerben való meghibásodás és különböző további hibajelenségek elkerülése miatt lehet szükséges.

 

Garanciális problémák

Amennyiben garanciális problémák merülnének fel akkumulátorainkkal kapcsolatban, a bolt minden ezzel kapcsolatos ügyintézést vállal, így vásárlóinknak ezzel teendője nincs. Amennyiben az akkumulátor bevizsgálására kerülne sor, az eljárás időtartamára biztosítunk kölcsön akkumulátort, így az autó használata ez idő alatt is probléma nélkül megoldható.


Vissza
Írj nekünk