Menü
0 Termék: 0 Ft

akkumulátor szervíz - kilincs, ajtókilincs, zárbetét, hevederzárRólunk

Akku-Fa Kft. mint családi vállalkozás 1990-ben kezdte meg tevékenységét, elődje akkumulátor szerviz és autószerelő műhely már az 1940-es évektől működött.

 

 

akkumulátor kereskedelmet épület- és bútorasztalos árucikkekkel bővítettük - biztonsági zárbetét, beltéri ajtó kilincs, zárbetét ár online, készletről.akkumulátor kereskedelmet épület- és bútorasztalos árucikkekkel bővítettük online azonnal bútorzár, ajtózár, biztonsági zárbetétA piaci igényeket felismerve az akkumulátor kereskedelmet épület- és bútorasztalos árucikkekkel bővítettük.

Hosszú évek alatt cégünk színvonalas kis- és nagykereskedéssé nőtte ki magát. A forgalom növekedésével összhangban, 2002-ben, új 200 négyzetméter alapterületű telephelyünkre költöztünk, amelyben jelenleg is várjuk új és már meglévő ügyfeleinket.

 

akku-fa épületA gyártókkal, beszállítóinkkal több évtizede személyes kapcsolatban állunk, rendszeresen veszünk részt az általuk szervezett továbbképzéseken, így magas szintű szakismerettel és az új technológiákkal naprakészen állunk vevőink rendelkezésére.

partnerek

 

Szolgáltató adatai: 

Írj nekünk