Menü
0 Termék: 0 Ft

Üzemeltetői adatok

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a webáruház üzemeltetője által (továbbiakban Üzemeltető) a www. akkufa.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő nagykorú személy vagy szervezet (továbbiakban Vevő) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. A Webáruházat kiskorúak nem használhatják. A jelen ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely fent megnevezett weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Magyarországról vagy külföldről, az üzemeltető vagy közreműködője által történik. Az üzemeltető jogosult a jelen ÁSZF-et és az adatkezelési tájékoztatót bármikor egyoldalúan módosítani. A módosított ÁSZF, illetve adatkezelési tájékoztató hatályba lépésének napja az a nap, amelyen a módosított ÁSZF, illetve adatkezelési tájékoztató publikálásra kerül a webáruház weboldalán. 

Cégnév: „Akku-Fa” Akkumulátor és Asztalosipari Kellékeket Forgalmazó Kft.

Székhely:  8000, Székesfehérvár, Budai út 254

Adószám: 11102333-2-07

Cégjegyzékszám: Cg.07-09-002366

Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága

Szerződés nyelve:  magyar

Elektronikus levélcím:  info@akkufa.hu

Telefon: http://+36 20 9416 201, http://+ 36 22 306426(Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon H-P:7:30-17:00, Sz:8:00-12:00 között hívható.)

Kapcsolattartó:  Acsai-Nagy Zsuzsanna

Tárhely szolgáltató: lásd Impresszum (http://akkufa.hu/impresszum)

A fenti címen személyes ügyfélfogadásra van lehetőség. Az Ügyfél emailben vagy telefonon is fel tudja venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Az üzemeltető magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

 

Írj nekünk